Υπηρεσίες

Τραπεζαρία 701

Η ανοδική πορεία της εταιρείας Καρπαθιωτάκη δημιουργεί την ανάγκη της 1ης έκθεσης λιανικών πωλήσεων το 1998 «ΕΝΤΕΧΝΟ ΕΠΙΠΛΟ» σε ιδιόκτητο χώρο (650 τ.μ.) στο 11ο χλμ Ηρακλείου – Μοιρών. Η επιτυχημένη πορεία του Ομίλου Καρπαθιωτάκη και η σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε δημιουργήσει με ολόκληρη την Κρήτη μας βοηθά συνεχώς να εξελισσόμαστε και να βρισκόμαστε ακόμα πιο κοντά στις ανάγκες σας. Από το Σεπτέμβριο του 2015 τα κλασικά και χειροποίητα έπιπλα, μεταφέρονται στην Λεωφόρο Κνωσού 199 σε έναν νέο, σύγχρονο εκθεσιακό χώρο 500τμ που μπορεί να εξυπηρετεί άμεσα και ακόμα πιο στοχευμένα τις ανάγκες σας. Με δύο καταστήματα στην Κνωσού, Residence & Έντεχνο Έπιπλο ο όμιλος Καρπαθιωτάκη έχει την πίστη και την αυτοπεποίθηση ότι μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις ακόμα και του πιο δύσκολου κατάναλώτη. Σας ευχαριστούμε που διαχρονικά είστε δίπλα μας!

Στην έκθεσή μας θα βρείτε κλασικά έπιπλα σε κρεβατοκάμαρες, σαλόνια, τραπεζαρίες, μικροέπιπλα με ποιοτικά υλικά κατασκευασμένα από το εργοστάσιό μας και από Έλληνες και ξένους κατασκευαστές. Έπιπλα με κλασικό σχεδιασμό διαχρονικά και σε μεγάλη ποικιλία. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε από τα εκθεσιακά μας έπιπλα και να κάνετε τις αλλαγές που ταιριάζουν στο γούστο σας και στις διαστάσεις του χώρου σας.

Μελέτη -Σχεδιασμός Επίπλων

Στα πλαίσια των υπηρεσιών μας σχεδιάζουμε τα νέα έπιπλα δωματίου σας καθώς και τους κοινοχρήστους χώρους σας. Οι συνεργάτες μας μπορούν να σας σχεδιάσουν και να σας προτείνουν νέες μοντέρνες ή κλασικές λύσεις με γνώμονα τη λειτουργικότητα και την οικονομία.

Υπηρεσία Διακοσμητή

Η εταιρεία μας στα πλαίσια της συνεργασία μας σας παρέχει συμβουλές από συνεργάτες μας διακοσμητές. Οι διακοσμητές μας θα σας προτείνουν λύσεις στα χρώματα, τεχνικές κατασκευές, λειτουργικές αλλαγές για την βελτίωση της εικόνας των χώρων σας. Θα δώσουν λύσεις και προτάσεις για υφάσματα κουρτινών, λύσεις για τα καλύμματα, τις ταπετσαρίες των επίπλων και τη διακόσμηση του δωματίου σας.